Fidio sek melayu main dalam kereta tuwiter

Aku ngaku yg aku ni bukanlah seorg suami yg baik ataupun jujur ngan isteri ku. Kalau diberi pilihan antara bini orang atau anak dara….semestinye aku akan pilih biniorg.

Bglah anak dara rupa mcm ratu cantik dunia sekali pun…aku akan tetap pilih biniorg…(biniorg tu mestilah yg oklah…..kalau tak ok sapa yg nak….kan? Aku tak pernah kenal ngan nurse satu hospital ngan wife aku ni. Bukan senang….dahlah dia tu satu tempat keje ngan bini aku.

fidio sek melayu main dalam kereta tuwiter-11fidio sek melayu main dalam kereta tuwiter-12fidio sek melayu main dalam kereta tuwiter-44fidio sek melayu main dalam kereta tuwiter-9

Ward gynaecology tu ramai jugaklah aku kenal…tapi nurse ni mmg aku tak pernah tengok. Barulah aku tau dia dtg umah aku tu bersama ngan bini aku. Dia pakai track suit ngan sleeveless t shirt.ketat. Sejak dr hari tu dia boleh katakan hari2 singgah umah aku dulu sementara tunggu suami dia dtg ambik. Dia call suami dia, suami dia kata ada machine breakdown so production takleh jalan. Sambil borak2 tu …aku ni mcm biasalah mata terpaku kat dada dia….kalau dia bangun jer aku tenung kat punggung dia bulat macam Jlo. Aku bangun nak ke dapur nak buat air dia…dia kata takpe dia buat sendiri…aku pun selalu cakap ngan dia…kalau rasa nak minum ke makan ker buat mcm umah sendiri. Aku ikut sekali ke dapur berdiri membelakangkan dia. Aku betul2 berdiri belakang dia….pegang bahu dia….gosok-gosok…dia terkejut.

Lepas dlm 1 jam kite orang main untuk 2nd time tu suami dia pun call nak ambik dia. Kalau susah sgt aku akan check in kat hotel lepas keje.

Kejadian ini telah berlaku di dalam kereta dan sterusnya di hotel.

Dan terkaan saya tidak melencong kerana Andy dengan tiba-tiba meraba-raba lutut saya yang kebetulan terbuka kerana pada masa itu saya hanya memakai mini skirt sahaja. Namun tangan Andy semakin nakal dan perasaan saya menjadi berubah. Pastilah saya tak akan kesampaian bersama dengan suami saya jika Andy terus-terusan mengusik saya.

Walaupun saya berusaha untuk mengelak dengan merayu supaya jangan buat tak senonoh dengan saya tetapi dia pula merayu-rayu dengan mulut yang sangat bermadu.

Fidio sek melayu main dalam kereta tuwiter