Trusti pensional i kosoves online dating salemdating com

Komuniteti i biznesit nuk pret që kryesimi i CEFTA-s nga Kosova, do të sjellë shumë efekte pozitive.

Marrëveshja për Tregti të Lirë me Evropën Qendrore, e njohur si CEFTA, është nënshkruar në vitin 2006, ndërkaq Kosova...

Përmes sistemit elektronik EDI, tatimpaguesit mund të pajisen me Vërtetim Tatimor për qëllim të aplikimit për vizë, aplikimit për tender, pushimit të lehonisë, vazhdimin e lejes së qëndrimit në Kosovë, aplikimit për licencë etj.

Vërtetimi Tatimor i lëshuar në formë elektronike nga ATK, edhe pse nuk posedon vulë/ nënshkrim, është dokument i plotfuqishëm, ndërsa vërtetësia e përmbajtjes së këtij dokumenti, mund të verifikohet në çdo kohë përmes adresës elektronike të ATK-së.

Rritjet që janë bërë obligohen më ligj, theksoi ministri ndonëse bëri...

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka përsëritur se nuk do të ketë ngritje të çmimit të energjisë elektrike, ndërsa për reduktimet me energji elektrike ka fajësuar KEK-un dhe KEDS-in, duke thënë se janë duke e...

Tregtia e jashtme në Kosovë ka shënuar deficit tregtar më të lartë për 8.5% në dhjetor 2017, në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit 2016, gjegjësisht në vlerë 267,8 milionë eurosh, krahasuar me deficitin prej...

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj po vazhdon të këmbëngulë...Oda Ekonomike e Kosovës, (OEK), ka hapur zyrën për Projekte dhe Zhvillim Strategjik si përgatitje për konferencën e Londrës që organizohet nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ( EBRD), që do të mbahet më 26 shkurt, ku do...Ministri i Financave të Kosovës, Bedri Hamza, nesër do t’ia dorëzojë Bashkimit Evropian programin vjetor për reforma ekonomike (ERP), i cili është instrumenti kryesor për dialog rreth çështjeve ekonomike dhe një nga tri shtyllat e...Rreth 1.7 miliardë euro është shuma e mjeteve të rreth 600 mijë kontribut-paguesve, që i menaxhon Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës. Monedha digjitale Bitcoin ka rënë për 30% gjatë kësaj jave, duke shënuar javën më të dobët që nga prilli i 2013-ës.Ditën e premte vlera e kësaj kriptovalute pësoi rënie nën 7,910 dollarë, rënie kjo...